Online vállalatirányítási rendszer, online crm rendszer – VállalatNavigátor

Indítsuk el vállalkozását a növekedés útján ...

Hogyan kerülhet egy olyan online vállalatirányítási rendszer birtokába, mint amilyen a multiknak van, anélkül, hogy jelentős kezdeti beruházásba kellene fognia?

Minden kis- és közepes vállalat életében eljön az a pillanat, amikor rádöbben, hogy nem elég hagyományos módon nyilvántartania a készletet és ügyfeleket és el kell döntenie: komolyabb megoldásra cseréli-e az egyszerűbb üzleti funkciókat még ellátó korábbi ügyviteli rendszerét, vagy véglegesen lemarad a versenyben. Ebben az esetben nyújt kiváló megoldást a kisvállalati CRM rendszer, melyet kimondottan kis- és közepes vállalatok esetében javaslunk. A vállalkozások azzal a problémával is rendre szembetalálják magukat, hogy különböző időben beszerzett, szigetszerűen működő szoftverek köszönő viszonyban sincsenek egymással, ezért az egyre összetettebbé váló üzleti folyamatok, ügyféladatok átláthatatlan halmazzá válnak. Minden cégvezetőnek előbb-utóbb el kell döntenie, hogy komolyabb megoldásra cseréli a korábbi, az egyszerűbb üzleti funkciókat még többé-kevésbé ellátó ügyviteli rendszerét vagy vállalja a lemaradás kockázatát. Egy okos vállalatvezető nem elégszik meg a könyvelője által készített, számviteli logikájú kimutatásokkal, hanem maga kívánja napi szinten folyamatosan monitorozni a cégénél zajló folyamatokat.

Vállalat Navigátor

A Vállalat Navigátor egy web alapú, a felhasználó által testre szabható online vállalatirányítási rendszer. Egy rövid regisztráció után, azonnal kipróbálhatja és 30 napig ingyen használhatja annélkül, hogy bármilyen kötelezettséget vállalna.
 
14 részes cikksorozat a kisvállalati CRM rendszer használatáról. Nincs olyan megoldás, amely ne igényelne valamilyen fokú testre szabást. A 14 részes cikksorozatunkban lépésről, lépésre bemutatjuk hogyan tudja a cége igényeihez igazítani a vállalatirányítási rendszer szerkezetét, ezáltal megspórolva a drága szakértőket.
Nem kell telepíteni, szervert vásárolni, rendszergazdát alkalmazni. Mivel az ügyfélkezelő CRM rendszer üzemeltetését mi végezzük, ezért nem kell törődnie a szerverek megvásárlásával, a szoftver telepítésével, az adatmentési stratégia kidolgozásával. Ezzel is csökkenti költségeit.
Bárhonnan elérhető (irodábol, otthonról, külföldről). Az online CRM rendszer web alapú, ezért a használatához csak egy böngésző és Internet kapcsolat szükséges. Elérhető bárhonnan, irodából, otthonról vagy akár külföldről.
30 napos ingyenes használat, kötöttségek nélkül. Regisztráljon, próbálja ki és használja 30 napig ingyen. A 30 napos ingyenes időszak alatt bármikor megszüntetheti a regisztrációját.

Hogyan veheti igénybe szolgáltatásunkat?

A vállalatirányítási rendszer igénybevételéhez nincs szükség programok telepítéséhez, egy rövid regisztráció után a munka elkezdhető. A szolgáltatás két előfizetési csomagban vehető igénybe: Professzionális és Alap. A Professzionális csomag kis- és közepes vállalatok számára kialakított kisvállalati CRM rendszer, az Alap előfizetést pedig egyéni vállalkozóknak vagy mikró cégeknek ajánljuk.

A Csomagok oldalon válassza ki az Ön számára megfelelő csomagot és a használat elkezdéséhez kattintson az Elkezdem használni gombra.

A regisztráció után tekintse meg a Tudásbázis oldalunkat, ahol olyan cikkeket talál, ami lépésről-lépésre megtanítják az online CRM rendszer használatát.

 

Garancia

1 hónap ingyen: A regisztrációtól kezdve 1 hónapig az ügyfélezelő CRM rendszer használatáért nem kell fizetni. Ez alatt az egy hónap alatt az előfizetés bármikor megszüntethető.
3 hónapos pénz-visszafizetési garancia: Amennyiben 3 hónap alatt úgy érzi, hogy az online CRM rendszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és ezt egy email-ben jelzi felénk (indoklás nem szükséges), akkor kérdezés nélkül visszautaljuk Önnek az addig kifizetett szolgáltatási díjat.