Vállalatirányítási rendszer, kisvállalati CRM rendszer – VállalatNavigátor

Miért éppen mi?

Miért érdemes minket választan, ha egy vállalatirányítási rendszer bevezetésén gondolkodik? Miben tudunk mi jobb és hatékonyabb segítséget nyújtani, mint a "nagyobb" vállalatirányítási rendszer típusokkal rendelkező multik?
 
A KKV szektorra koncentrálunk. Az ismert gyártók CRM és vállalatirányítási rendszer kínálata alapvetően nagy vállalatok számára készül és ezek lebutított változatait kinálják a KKV-knek is. Mi létrehoztuk a kisvállalati CRM rendszer lehetőségét, mely kimondottan a KKV szektor igényeinek kiszolgálására lett tervezve.
Support: közvetlen kapcsolat. Ha segítségre van szüksége, akkor közvetlenül a vállalatirányítási rendszer tervezőihez fodulhat és nem kell megvárnia, míg a magyarországi kirendeltség továbbítja a kérdését a központnak.
Rugalmasabbak vagyunk. Ha valamilyen egyedi igénye merül fel, mi készek vagyunk teljesíteni, nem kell megvárnia, míg a következő verzió megjelenik.
Intuitív felhasználói felületek a kisvállalati CRM rendszer keretén belül. A kis- és középvállalatoknak nincs idejük "tökölni" a bevezetéssel és a tanulással, ezért rendkívül sok energiát és figyelmet fordítunk arra, hogy könnyen kezelhető és magától értetődő felhasználói felületeket hozzunk létre.

és végül ...

Mi jobban igyekszünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy komoly versenytársakkal rendelkezzünk, ezért mi sokkal jobban igyekszünk.

 

Küldetésünk

A Vállalat Navigátor célja, hogy kisvállalati CRM rendszer kialakításával segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az integrált vállalatirányítási rendszer használatában levő óriási lehetőségeket. Hisszük, hogy a vállalatok a hosszú távú sikerüket teszik kockára, ha nem hajlandóak felismerni, hogy egy profeszionális, naprakész információkat biztosító vállalatirányítási rendszer hiánya mennyire gátja a növekedésüknek. 

Mostanáig a vállalkozások két lehetőség közül választhattak egy vállalatirányítási rendszer bevezetésénél: vagy alkalmazkodtak üzleti folyamataikkal és adatforgalmukkal ahhoz, amit a program tud, vagy külső fejlesztőkkel méregdrágán saját magukra szabadták a szoftvert. A Vállalat Navigátor egy harmadik utat kínál: egy olyan web alapú kisvállalati CRM rendszer szolgáltatást, amely nem igényel jelentős kezdeti beruházást és olyan fejlett eszközökkel rendelkezik, amely segítségével a felhasználó informatikai tudás nélkül  a saját igényeinek megfelelően testre tudja szabni a vállalatirányítási rendszer felépítését.